Menuen:

 

Ret 1

Jordskokkesuppe m/ jordskokkechips og persille.

 

Ret 2

 

Oksecapasio m/ grillet artiskokker, pinjekerner og sprød salat.

 

Ret 3

Grillet kammusling på bund af sukkerærter, chalotteløg og med citronskum.

 

Ret 4

Calvadossorbet.

 

Ret 5

Svinekæber på champagnerisotto.

 

Ret 6

300g. oksemørbrad på østershatte og pommes anne.

 

Ret 7

Comtétærte og comtéost m/ fransk salat.

 

Ret 8

Ostetallerken m/  4 franske oste.

 

Ret 9

Appelsinsoufflé m/ hindbærculli.

 

Ret 10

Hvid chokolademousse m/ sprød kage.

 

Stemningsbilleder:

 

S 1

 

S 2

 

S 3

 

PICT0013 

S 5

 

S 6

 

S 7 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generalforsamling