Menuen:

 

Ret 1

Fiskesalat på hvidløgstoast med sprød serano.

Terrin af hvid fisk og røget laks. Serveret med gulerodspickles og persillecreme.

 

Ret 2

Fiskedeller med hjemmelavet remulade og ristet rugbrød.

 

Ret 3

Chili/lime marineret tigerrejer på små salater.

 

Ret 4

Svinemørbrad i champignon a'la creme med kogte kartofler.

 

Ret 6

Jordskokkesuppe med peberrodscreme og baconristede croutoner.

 

Ret 7

Andeconfit på sauteret radiccio og rosenkål.

 

Ret 8

Gnocchi i estragon-sselleri sauce.

 

Ret 9

Kylling i rød karry og kokos. Dertil basmati ris og sød citron hvidkålssalat.

 

Ret 10

Oksemørbrad med ristede rodfrugter, kartoffeltortilla og tragtkantarelsky.

 

 

 

BILLED AF DESSERT FRA DETTE ÅR EFTERLYSES

 

 

Karamelkurve med ostemousse, frisk frugt og råsyltede hindbær.

 

 

 

Stemningsbilleder:

 

S 1

 

 

Alt 012

 

 

 

 

Generalforsamling