Referat fra generalforsamling i De Sultnes Loge, lørdag, den 5. februar 2011. 

Årets generalforsamling blev i år afholdt hos logebroder Lasse Dalsgaard, som lagde hus til.
Tak for det! 

Valg af bestyrelse:

Den nye bestyrelse kom efter afstemning til at bestå af:

Formand:                            Toke

Kasserer:                            Suppe

Sekretær:                            Elvin

Underholder i 2012:              Morten

Øvrigt:
Der var desværre en udmeldelse fra logebroder Kim Lerche, grundet manglende tid i weekenderne. Til gengæld var der en ansøgning fra et tidligere medlem, som dengang var rigtig god for bødekassen, nemlig Kenni Larsen. Efter afstemning blev Kenni inviteret med til prøvespisning ved førstkommende lejlighed. 

Formandens beretning blev fremlagt og godkendt. Den afgående formand, Lasse Dalsgaard, opfordrede til, at der i den nye sæson blev holdt en fest i løbet af året, hvilket var blevet forsømt i det forgangende år. Formandens beretning godkendt. 

Regnskab blev fremlagt og godkendt. Kassebeholdningen udviser kr. 14.482,- inden dagens generalforsamling. 

Under eventuelt var der forslag om forhøjelse af km takst. Dette blev nedstemt. P-afgifter blev drøftet. Det blev besluttet at P-afgifter fremover skal refunderes af bødekassen. For at dække dette forhøjes periodebetalinger og kontingent med 50 kroner. 

Spisesteder i den kommende sæson:
Fredag, den 4. marts 2011, Martino, Århus (Kim)

Fredag, den 15. april 2011, Restaurant Gastronomisk Institut, Silkeborg (Skals)

Fredag, den 6. maj 2011, Svineriet, Århus (Suppe)

Fredag, den 24. juni 2011, XL, Århus (suppe)

Fredag, den 26. august 2011, Pandekagehuset, Varde (Skals)

Fredag, den 9. september 2011, Restaurant E.T., Århus (Per)

Lørdag, den 26. november 2011, Restaurant Queen Mary, Fredericia (Schat)

Lørdag, den 21. januar 2012, Nordsminde Kro, Odder (Per) 

Reservespisesteder:

Non Mølle Kro

Tulstrup Kro

Hejse Kro
 

Resten af generalforsamlingen forløb planmæssigt, Elvin kom som planlagt godt ud af halv tolv spillet. Kokken var skide fuld, men heldigvis havde han en meget kvalificeret assistent med, som gjorde det rigtig godt. 

Årets menu bestod i hovedtræk af følgende: 

  1. Fransk løgsuppe med ostebrød
  2. Lufttørret skinke
  3. Pasta med laks, ost og hvidkål
  4. Svinebørbrad med ristede rodfrugter
  5. Indbagt ost i butterdej
  6. Perlehøne med salt kogte kartofler
  7. 300g oksemørbrad med pebersouce og kartoffelkage
  8. Is med karamel på appelsin og med honningcream 

Maden blev vejet og vi fik i alt kun 1410 gram. 

De to nyeste logemedlemmer tog begge titler.

Logebroder Toke blev Årets Svækling og logebroder Lasse blev Årets Ædedolk.

Generalforsamling