Referat fra generalforsamling i De Sultnes Loge, lørdag, den 4. februar 2011. 

Årets generalforsamling blev i år afholdt hos logebroder Lasse Dalsgaard, som lagde hus til.
Tak for det! 

Valg af bestyrelse:

Den nye bestyrelse kom efter afstemning til at bestå af:

Formand:                             Morten

Kasserer:                             Block

Sekretær:                             Elvin

Underholder i 2013:              Suppe

Øvrigt:
Der var desværre en udmeldelse fra logebroder Lasse, grundet manglende tid i weekenderne.

Formandens beretning blev fremlagt og godkendt.

Den nye bestyrelse blev opfordret til, at der i den nye sæson bliver holdt en eller anden form
for arrangement, aom også er for påhæng. 

Regnskab (eller mangel på samme) blev fremlagt. Kassebeholdningen udviser ca. kr. 18.000,-
inden dagens generalforsamling. Til trods for, at der ikke var udarbejdet et overskueligt regnskab,
blev det alligevel godtkendt, nok kun p.g.a. kassebeholdningens størrelse.


Evt.
Opdatering af dokument vedr. bøderegnskab foretages.

Vedtægter skal tilpasses. Herunder indførelse af pris på 200,- for bortkommet medalje (incl. en ny), samt at hvert medlem hvert år skal medbringe 2 nye spisesteder til puljen.

Det blev bestemt, at der til næste arrangement skal medbringes nyeste opdaterede vedtægter
eller disse mailes forinden. 

Desuden skulle der være nyt håb for vores hjemmeside, da Anders Bak har fundet data. Mikkel kigger på det. Block sørger for betaling af domæne til DK.Hostmaster. 

 

Spisesteder i den kommende sæson:


Lørdag, den 17. marts,           Trattoria Die Re, Vejle, 75 83 77 33   (Suppe)


Fredag, den 20. april,             La Tapatia, Kolding, 75 52 21 21   (Mose)

Lørdag, den 26. maj,              Malling Kro, 86 93 10 25   (Morten)


Lørdag, den 18. august,         Sølyst, Skanderborg 86 52 12 47   (Elvin)


Fredag, den 28. september,  Rindsholm Kro, Viborg, 86 63 90 44   (Mose)


Lørdag, den 13. oktober,        Hotel Nilles Kro, Sabroe, 86 94 88 99   (Morten)


Fredag, den 2. november,      Restaurant Shangrila, Vejle, 75 82 81 88   (Block)


Lørdag, den 19. januar,          Casablanca, Vejle, 75 84 02 40   (Skals)          

 

Reservespisesteder:

Café Conrad, Vejle, 60 84 09 01

Sofiedal Gods, Skanderborg,   86 44 47 88

Hotel Danica, Horsens,   75 61 60 22

Restaurant Ålebækken, Give,   30 51 09 64
 

Resten af generalforsamlingen forløb planmæssigt, og i år med ny kok.

Årets menu bestod i hovedtræk af følgende: 

  1. Dampet hellefisk med spinat og aspars
  2. Kalvefilet med tomat- og tunsalat
  3. Kyllingelever med tilbehør
  4. Kammuslinger og tigerrejer
  5. Andebryst med vakelæg, rosenkål og tranebær
  6. Ribeye med rodfrugter og rösti
  7. Ost - indbagt gedeost m.f., samt artiskokcream
  8. Bag is med frugter, chokoladekage og hindbærsouce

Maden blev vejet og vi fik i alt 1683 gram. 

Årets resultat blev:

Logebroder Toke blev Årets Svækling og logebroder Morten blev Årets Ædedolk.

Levnet:


Toke:                                    621 gram
Skals:                                    529 gram
Elvin:                                     463 gram
Block:                                    310 gram
Suppe:                                   218 gram
Lasse:                                   195 gram
Mose:                                    179 gram
Morten:                                    52 gram

Generalforsamling